Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНяма ли колеги от Враца де?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТонов е от МездраПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от zlia Покажи съобщениеПросто така се случва,но иначе е забавно в някои ситуации.
Като видях обявата се замислих за това ГТ 3.2, ама като разбрах че е и твое иииии се радвам, че не съм в Бг за да не да направя някоя глупост и да го купя! Евала че Кончето вкарва кончета
П.П Ауу че и някакъв надпис Скуадра тунинг има. Това дали не беше някаква фирма за производство на зеленчуци?Last edited by VFTI; d.m.y г., 03:15.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТо Враца, Мездра е разстоянието от Люлин до Младост....аз мислех, че е от Враца....
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеТая кучка продължава да ми е профилна снимка тук във форума.
Като видях обявата се замислих за това ГТ 3.2, ама като разбрах че е и твое иииии се радвам, че не съм в Бг за да не да направя някоя глупост и да го купя! Евала че Кончето вкарва кончета
П.П Ауу че и някакъв надпис Скуадра тунинг има. Това дали не беше някаква фирма за производство на зеленчуци?
Comment
-
Мисля да се връщам в клуба и аз,
някой да има впечатление от тези двете?
http://www.mobile.bg/11459672493033180
http://www.mobile.bg/11468084617991490
п.с. имах мерак за 3.2 гт-то но явно в обявата са забравили да напишат, че колата не може да се кара преди да я купиш...Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеп.с. имах мерак за 3.2 гт-то но явно в обявата са забравили да напишат, че колата не може да се кара преди да я купиш...Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
Lancia Kappa 2.0 eX
Comment
-
Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщениеИ аз от два дена го мисля това ГТ за другарче на ГТВ-то, но няма как да стане без да го пробвам. Донякъде го разбирам колегата, но все пак...
Ясно е, че има "купувачи" които отиват на оглед с идеята само да покарат арезето, но тези неща се коментират на място, а не по телефона.Now: 156 2.5 V6 24V
Comment
-
За да бъдем коректни,ще кажа че споменаваното ГТ може да бъде пробвано както купувача желае,но водачът ще съм само аз,до момента до който някой не ми остави желаната сума на бюрото,пък после да кара колкото си иска.И на мен много пъти ми се е искало да пробвам някое Ламборгини или Ферари,но разума ми казваше,че няма как да стане.През годините ако давах на всеки да си прави кръгчета,то по-добре рента-кар да си отворя.Плюс всичко има и една поговорка:"Парен каша духа",та имам опит с "безобидни" проби на коли.Всички тук се правят на голямата работа и как трябва да и се кланяш до земята,за да си продадеш стоката.Добре,ама защо в Италия,Германия или Швейцария не са такива,ами са свити мишоци бързащи да спазарят малко по-евтина цена и беж да ги няма.Колко пъти са дали на някой да пробва кола по градове и магистрали в Западна Европа?Дори и на познати трудно става,а пък на непознати,както е в моя случай тук с ГТ-то е абсурд.В крайна сметка сме пазарна икономика и всеки има право на избор и начин как да процедира в дадена ситуация. Успех!
Comment
-
От моя опит в Англия, Германия и Италия когато ходя на оглед за автомобил са ми давали ключовете да я тествам САМ без дори собственика да се вози, защото там има изградено ДОВЕРИЕ, а и хората обикновенно нямат ВРЕМЕ да звънят по обяви и да ходят да си правят "кръгчета" с автомобилите. Начинът Ви на продажба е крайно предразсъдъчен и аз лично не бих купил автомобил от такъв продавач. Успех с продажбата и дано се намери някой стрелящ на сляпо алфист за да се гриже добре за тази красавица!Now: 156 2.5 V6 24V
Comment
-
Интересно колко ли са балъците дето си купуват Ламбота и Ферарита на сляпоПък и поговорката "парен каша духа" по-скоро важи за купувача, но както вече казах донякъде разбирам колегата , а и всеки сам си решава.
И за да не сме съвсем офтопик, фейслифтовата 156 ti която колегата е постнал изглежда много добре на снимките и ме кара да се замисля дали да не пробвам нещо дизелово.Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
Lancia Kappa 2.0 eX
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеОт моя опит в Англия, Германия и Италия когато ходя на оглед за автомобил са ми давали ключовете да я тествам САМ без дори собственика да се вози, защото там има изградено ДОВЕРИЕ, а и хората обикновенно нямат ВРЕМЕ да звънят по обяви и да ходят да си правят "кръгчета" с автомобилите. Начинът Ви на продажба е крайно предразсъдъчен и аз лично не бих купил автомобил от такъв продавач. Успех с продажбата и дано се намери някой стрелящ на сляпо алфист за да се гриже добре за тази красавица!
---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:30 ----------
Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщениеИнтересно колко ли са балъците дето си купуват Ламбота и Ферарита на сляпоПък и поговорката "парен каша духа" по-скоро важи за купувача, но както вече казах донякъде разбирам колегата , а и всеки сам си решава.
И за да не сме съвсем офтопик, фейслифтовата 156 ti която колегата е постнал изглежда много добре на снимките и ме кара да се замисля дали да не пробвам нещо дизелово.
Comment
-
Естествено, че никой не би позволил да му се гаврят с колата, без значение каква е.
Аз сигурно съм идеалния купувач защото пробвам колата само, ако съм решил да я купя и съм спазарил цената. Иначе само ги гледам и паля двигателя, това ми е достатъчно да видя става лиНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment